Únor 2010

Ahoj, odjíždím opět na hory

26. února 2010 v 21:48 | Denysek (x |  Block
Aujky
Moc moooc se omlouvam, že jsem to zatím nestihla roztřídit, ae pro mojíí smůlu.. se mi toho ve škole tolik nahromadilo, že jsem se jen šrotila.. aby to trochu vypadalo..xD no ehm, přístí dýden máme prázdniny *konečně* .. (x.. no ae já jedu opět na hory!!.. nwm vůbec kdy se vrátim.. tkže tu opět nic nepřibide a ani nebudu mít čas nic roztřídít a vlastně tk celkově udělat co jsem chtěla:(.. trochu mě to sere.. pač ten tyden by byl fjn, tolik volného času.. Nu tk se nezlobte jk přijedu z hor.. tk se pokusím to dat opět dohromady:)
Denysek (x

Tak jsem zpět a jak probíhá "rubriková rekonstrukce"?

21. února 2010 v 21:52 | Denysek (x |  Block
Aujky
Tk jsem se vrátila z hor, a pěkně sem si pohrála z rubrikami, boužel už je pro mě docela pozdě a abych ráno vstala pujdu do hajan.. tkže to vidím, tk že zítra se vrhnu do roztřídění článku do rubrik, je možný že i zítra tu nic moc nepřidbide!! každopádně budu se snažit... aby to bylo co nejdřív.. snad to bude ok...
No tk já se loučím.. mějte se..
Denysek (x

Rozcestník • Extra

21. února 2010 v 21:45 | Denysek (x |  •Extra•
Videoclip - videoklipi z akcí, natáčení a pod..
?? - Blendy, avatary prostě vše.. (co se jinam nevešlo)

Zpět na hlavní stránku Kristens.blog.cz

Rozcestník • Gallery

21. února 2010 v 21:42 | Denysek (x |  •Gallery•
Photoshoot - jakýkoli rok photoshootu Kristen
Photo of the day - fotografie dne Kristen
Akce - Fotografie a info z akcí Kristen
Behind the scene - fotky z videoklipu, scan a podobně....
Společně s - Společně photoshooty s Robertem, Dakotou apod...
Magazine - scany z magazinu
Graphic - má i cizí grafika převážně o Kristen
Paparazzi - scany Kristen od Paparazzi


Zpět na hlavní stránku Kristens.blog.cz

Rozcestník • Filmografie

21. února 2010 v 21:36 | Denysek (x |  •Filmografie•
2011 - Rozbřesk - (Twilight saga:Breaking dawn P1 and P2)
2010 - K-11
2010 - Zatmění (Twilight saga: Eclipse)
2009 - Zábavní park (Adventureland)
2009 - Nový Měsíc (Twilight saga: New Moon)
2008 - Stmívání (Twilight)
2007 - Na území žen (In the Land of Women)
2007 - Útěk do divočiny (Into the Wild)
2007 - Prokletí domu slunečnic (The Messengerss)
2005 - Nelítostní rasa (Fierce people)
2005 - Zathura: Vesmirnéé dobrodružstvi (Zathura: A Space Adventure)
2004 - Chyťte tu holku (Catch That Kid)
2004 - Mluv (Speak)
2002 - Úkryt (Panic Room)

Ostatní filmy : Jako třeba : Jumper, Cutlass, Životní jistoty atd..

.................
Rozbřesk (Twilight saga: Breaking Dawn)

Odjíždím na hory 19-21.2.2010

18. února 2010 v 22:15 | Denysek (x |  Block
Ahojky
Tak proč píšu, je důvod, že zítra ráno odjíždím opět na hory.. s našima.. vracím se večer v neděli a to nwm, jk se mi bude chtít něco přidávat na blog.. Každopádně.. vidím, že novinky se každey den jen sypou, tkže bych řekla že mi jich pár unikne, ae pk se to pokusím, nějak dohnat..
Jinak, jk jsem psala s "rekonstrukci" menu.. tk už sem stím pomalinku začala..xD ae ztm se tk nějak "inspiruju" z jiných webu.. ae těším, se až to budu mít hotove (x...
No tk se tu mějte.. a pokud to stihnu tk v neděli nebo v ponděli.. noo a nebo.. v období dalšího týdna něco určo přidám (x...
Pa.. Denysek (X

Nová promo fotka k The Runaways

18. února 2010 v 22:10 | Denysek (x |  Runaways
Tak ja vím, že stím jdu docela pozdě..xD ae oběvila se nová fotky k filmu The Runaways s Kristen, je to naprosto užasná promo fotografie! Kde prostě Kristen vypada uchvatně.. je škoda, že není zatím v HQ kvalitě.. snad se brzo oběvíí... (x
imagebam.com

Kristen před hotelem Montage Beverly Hilus (16.2.10)

17. února 2010 v 20:46 | Denysek (x |  Paparazzi K
Pááání !!... teda koukam jak puk... ty fotky jsou užasně!!.. Kristen paparazzi vyblikli před hotelem Montage Beverly Hilus.. kde se n aparkovišti omilem potkala s hercem Seanem Pennem.. Jako nadílka fotek jak blázen a ke všmu fotky jsou tak krásny, že sem začala uvažovat o dezzu z nich, vážně se mi strašně líbí !! Jou, etě fotky jsou z 16.2.10
Ehm a ty vlasy, vypadají skvěle!!
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Oznámení ?? (x

15. února 2010 v 19:41 | Denysek (x |  Block
Aujky
Tak jsem přidala nějaké ty články, pač jsem měla vyjmečně čas (x.. Přidala jsem si užasné eSbéé o Kristen Stewart!! Blog je krásný, tk jk i články nebo rubriky .. (v menu je klikačka) tk se určo mrkněte.. (x.. Tak proč vlastně píšu.. píšu.. pač mám v plánu upa předělat menu !! a to z rubrikama jen o Kristen Stewart !!.. teťka na to boužel nemám čas, pač si chci jít za chvíli lehnout.. sice jdu na 9vět, ae i tak stávám v 6est.. (wow)..xD.. Ještě nwm kdy to udělam.. ae myslím , že je na co se těšit (x.. už se těším.. až to budu celé překopávat.. prostě když mě chytne blogová mánie (x.. tk mě chytne..xD prostě ten výsledek stojí za to:)
Denysek (x

Kristen společně s bráchou Taylorem v ulicích Los Angeles 14.2.10

15. února 2010 v 19:37 | Denysek (x |  Paparazzi K
Tak konečně se oběvili i nějaké ty candids neboli paparazzi fota jk já říkám..xD a to z 14.2.10.. když je vyblikli v ulicích Los Angeles.. Kristen, se společně se svím bráchou Taylorem, projížděla po ulicích.. Škoda, že fotky jsou tk nekvalitní.. Kristen vypadala užasně:)
imagebam.com imagebam.com imagebam.com

New Promotional - The Runaways

15. února 2010 v 19:27 | Denysek (x |  Runaways
Tak další tu jsou "nové" promotional k The Runaways.. Ktere jsou krásné.. i když teda niak mě neoslovili (x.. ae musíte uznat, že i tak vypadaj skvěle..
imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Překrásné fotky - Eclipse II

15. února 2010 v 19:16 | Denysek (x
Aujky
Tak jelikož a protože se nemám na zítřek nic učit.. pustila sem si dramík, a nějak mě chytlo ěnco přidat na blog (x.. Taky jsem neska obešla pár bločku a trochus em se inspirovala rubrikamy (ae o tom až v jiném článku)..
Jinak jk jste oslavili valentýna??.. Teda tenhel svátek moc nemusím, ae je to tk jk to je :).. No, každopádně, musím uznat, že jsem vážně mile překvapená, novými fotkami co se Eclipse týče!!.. a všechny "z líbacích" scen!! Jsou naprosto užasné.. naprosto se nad nima rozplívam.. Kristen vypada užasně a to i Robert:)
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Kristen Stewart La Vida Opening - 12.2.10

14. února 2010 v 12:36 | Denysek (x |  Paparazzi K
Tak oběvili se fotografie z 12.2.10 a to když se Kristen oběvila na akci "Grand Opening of La Vida Restaurant To Benefit The American Red Cross Haiti" (šileny) a to v Hollywoodu..
Tak podle "přesnějších" informací .. Kristen dorazila kolem 8:45 do studia a to ve svém uzkem topu kalhot, černém triku a v sáčku.. Chvíli pozovala fotografum, ve vnitř se sešla s přáteli se kterými strávila 2 hodiny, pozděy si šla ven zakouřit...
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Vanity Fair 2010

12. února 2010 v 19:37 | Denysek (x |  společně s..
Tak pomalu, se začínají objevovat fotky z Vanity Fairu 2010.. a tentokrát už jako scany z časáku.. chtěla bych ten shootík nejen Kristen, vidět celý a v dobré kvalitě., pač některé fotky jsou fkt okouzlujicí !! Nejen Kristen vypada skvěle!
imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Kristen shoot - společně s Taylorem a Robertem

12. února 2010 v 19:22 | Denysek (x
Tak nwm, jestli jsem ho už přidávala, ae je tu shoot Kristen, Roberta a Taylora - Bew Watts (x jako mě se líbí, myslím, že už sem semka přidávala dvě fotky z tohohle shotu, ae ne všechny (teda jestli to jsou už všechny)..
imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 (2) nové fotky k Eclipse (Kristen a Robert)

12. února 2010 v 19:04 | Denysek (x
Oběvili se no 2 nové fotky k Eclipse s Kristen i Robertem, ae já přidám 3 jednu starší.. Jako musíte uznat sami, že to je něco krásnýho !! Vypadají naprosto skvěle, navíc, je to užasně vyfocené!! Jako ta fialová kolem ních.. no wow!
imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Fotky, plakáty a trailer k filmu - The Cake Eaters

12. února 2010 v 18:56 | Denysek (x |  The Cake Eaters
Aujky
Tak dnešním dnem, se pokusím napravit svojí nepřítomnost (x.. jelikož a protože, mám vyjmečně pátek volny, což se o sobotě a neděli říct neda!.. Moc děkuju, za krásné komenty k new dezzu (x ..
Jinak, jsem trošičku zapátrala na webu a našla nějaké fotky k filmu The Cake Eaters, kde hraje hlavní roli Kristen, ty fotky jsou krásne.. když má ty dlouhé vlasy., tk jí to vážně moc sluší, a to i když se "nechá ostříhat".. a taky tu jsou 4ři plakáty a trailer tk se mrkněte:)
imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Nový vzhled - "Kristen Stewart"

9. února 2010 v 21:20 | Denysek (x |  Desing
Aujky <3
Tak je tu další nový vzhled, ktery je podle mě docela povedený na to, že jsem ho cely vyjmečně dělala sama!! :).. Neni to jeden z těch nejužasnějších.. ae líbí se mi.. jak vidíte blog jsem místo Twilight překopala jen na Kristen a Roberta!! proto je tu desing, s Kristen Stewart .. můj název nese "Kristen Stewart" (nečekané) :D.. Je pěknej podle mě.. musím se prostě pochválit !!:) líbí se mi.... Teda, ae musíte uznat, že ten minulí, byl taky fajn !!